ДЕРМАТОЛОГИЯ

Лечение и диагностика на контактен дерматит, идентификацията на патологични агенти, които причиняват заболяване.

Диагностика и лечение на заболявания на косата и кожата , за лечение на плешивост и прекомерно окосмяване.

Фототерапефтична  лаборатория, която  използва най-новите методи за лечение на кожни заболявания  -    широко спектьрни светлинни вълни

Лечение на улцерозни  кожни заболявания с  различни етиологии.  Съвременни медицински и физиотерапевтични методи за лечение на улцерозни лезии, травми, пластични дефекти  и други.

Лечение и диагностика на кожните заболявания при деца и юноши.

Съвременни технологии в хирургията за новообразуване на кожа  (базилиомах).  Операцията се извършва микроскопски  директно в операционната област от хирурзи и експресно се прави  хистологично изследване на отделеният материал.

Ранно  диагностициране и лечение на злокачествени тумори на кожата. Прилагане на най-новите методи на лечение на меланома с помощта на ваксина.

Профилактика, диагностика и лечение на гъбични заболявания на кожата, подбор на противогьбични медикаменти  по резултатите от  микроскопското  проучване.

Диагностика и лечение на leishmaniasis и псориазис с използването на най-новите лекарствени препарати  и физиотерапия, включително ултравиолетова радиация и продукти от Мъртво море.

Микробиологична лаборатория.