ПЛАСТИЧНА И КОЗМЕТИЧНА ХИРУРГИЯ

Възстановяване на вродени дефекти: черепно-лицеви дефекти,  горната устна и небцето, нарушение на образуването на ушната раковина.Пластична операция след отстраняване на злокачествени тумори на кожата:  карцином на основните клетки на кожата и  меланоми. Трансплантации  на кожа след  изгаряния и наранявания. Реконструктивни операции на млечните жлези след отстраняване на тумори. Лечение на белези. Операции за промяна на формата на носа, кожата на гърдите и корема. Увеличаването и намаляването на гърдите, корекция на асиметрия на млечни жлези.  Корекция  на предна коремна стена по различни начини. Обезкосмяване и неоплазми на кожата с лазер.

Център за пластична хирургия на костите.

Операции фрактури в китката. Реконструкция и трансплантацията на костите, ставите, мускулите, сухожилията и кожата, след травматични наранявания на ръка, китката и пръстите. Операция при микроваскуларна патология на костите –  извършва се под микроскоп, при лечение на възпалителни заболявания на костите. Консервативно, физиотерапевтично и хирургично лечение на периферните  нерви на китката и пръстите.

Широк спектър от козметични операции на носа, лицето, гръдния кош, корема и бедрата.  Лечение на родилни и пигментни петна. Премахване на  белези и татуировки.Kорекция на вродени дефекти.

Центрове  за рехабилитация след операция на ръка, китка  и пръсти.

Физиотерапия –  нови революционни методи.

Пластична хирургия

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Обезкосмяване

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Липосукция

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.