ГАСТРОЕНТЕРОЛОГИЯ

Консултации и лечение на пациенти, страдащи от заболявания на храносмилателния тракт. Диагностицира се използвайки видеоендоскопии. Eндоскопско отстраняване на полипи, разширяване на стеснен хранопровод, отстраняване на камъни  от жлъчните пътища. Изследвания на сфинктера на храносмилателния тракт. Лечение на пациенти, страдащи от свръх тегло  с помощта на цилиндър. Операции за възстановяване на проходимостта на стомашно-чревния тракт чрез метода стентинг.

Диагностика и лечение на заболявания на стомашно-чревния тракт. Ранно откриване на рак на дебелото черво .Динамично  проучване на хранопровода, стомаха и ануса, манометрично.Eндоскопско проучване на хранопровода, стомаха и дванадесетопръстника дебелото черво.Eндоскопско проучване на малките черва чрез видеокапсули. Колоноскопия  и ректоскопия. Консервативно лечение на болести на ректума и тазовото дьно. Премахване на камъни в жлъчката и дрениране на жльчните пьтища. Ендоскопска ретроградна холангиопанкретография  (ERHPG).

Диагностичен център за ранно диагностициране и лечение на заболявания, възпаление на червата (Crohn Zn-b) . Центърът за детска ERHPG   приемат деца от едномесечна  възраст.

Консултантски център „Диета” за пациенти с проблеми на стомашно-чревния тракт.