ЛЕЧЕНИЕ В ИЗРАЕЛ

Медицински център ILREFUA – най-доброто медицинско лечение в Израел

Здравейте!

Възползвайте се от най-добрите медицински грижи, които предлага Израел

Медицински център „ILREFUA”,  осигурява  първокласни медицински услуги за пациентите от всички краища на света. Нашите схеми за лечение се изготвят  индивидуално за всеки пациент. Ние предлагаме  на Вашите услуги  най-добрите лекари, специализирани за Вашето конкретно заболяване  и най-модерната медицинска технология, за изпълняване на специфични процедури.

Висок стандарт на здравни грижи

Израелските медицински институции заемат водещо място в света по нивото и качеството си на медицинските услуги. Медицински център  „ILREFUA”   в продължение на много години сътрудничи с водещите болници в Израел.

Достъпни цени

Цената на лечението е много по-ниска от цената на подобно лечение в здравните заведения в Западна Европа и Съединените щати. Пациентите  получават лечение на високо ниво  на сравнително ниска цена,  която не засяга  качеството на медицинските услуги,  както и безопасността на лечението.

 

Готовност да се започне лечение веднага

Нашите пациенти – нашият основен приоритет! Пациентите на  Медицински център „ILREFUA” не трябва да чакат своя ред в огромните списъци с чакащи. Ние правим индивидуални схеми за лечение на  всеки пациент и полагаме  всички усилия, за да гарантираме, на  нашите пациенти , че ще получат най-високо качество на лечение   възможно най-скоро.

Лична помощ и подкрепа

Персонален  медицински консултант, говорещ  на родния език на болния, придружава  всеки пациент по време на престоя за лечение в Израел и му помага при решаването на широк кръг от въпроси.  Пациентите се чувстват като у дома си.
Медицински център „ILREFUA” – това е пътят за вашето здраве!

Пациентите и техните близки са в комфортна обстановка и постоянно информирани

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.